Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κύκλος Εκσυγχρονισμού Γνώσεων

20 Οκτωβρίου, 2020

Δικαιολογητικά Εγγραφής Κύκλου Εκσυγχρονισμού Γνώσεων (RefreshTrainingCourse)

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι ενεργού Ναυτικού Φυλλαδίου.

 1. Αίτηση.
 2. Θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον τριών  (03) μηνών κατά την προ της αιτήσεως πενταετία.  Η πιστοποίηση της θαλάσσιας υπηρεσίας μπορεί να γίνει βάσει Βεβαίωσης Λιμενικής Αρχής, καθώς και βάσει της υπηρεσίας που αναγράφεται στις σελίδες ναυτολόγησης και απόλυσης στο Ναυτικό Φυλλάδιο του ναυτικού.
 3. Πιστοποιητικό Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων (ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).
 4. Προβλεπόμενο σύμφωνα με ισχύουσες διατάξεις Ιατρικό Πιστοποιητικό προς Ναυτολόγηση (Κάρτα Υγείας) σε ισχύ, ή Ιατρικές Βεβαιώσεις σύμφωνα με τις όποιες πιστοποιείται η καλή κατάσταση της υγείας του ενδιαφερόμενου με έμφαση στην όραση, ακοή και αρτιμέλεια (Παθολόγος και Οφθαλμίατρος).
 5. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
 6. Σελίδα 04-05 ενεργού Ναυτικού Φυλλαδίου.
 7. Πιστοποίηση θεμάτων ασφάλειας Πλοίου επιπέδου Α΄ (εφόσον δεν υφίσταται Ασφάλεια Πλοίου Επιπέδου Β’ (A-VI/6-1) στο Πιστοποιητικό Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων).  
 8.  Δύο (02) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας για τους κατόχους Πιστοποιητικών που έχουν εκδοθεί στην ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τρεις (03) φωτογραφίες  για τους κατόχους Πιστοποιητικών που έχουν εκδοθεί στην ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.(ΟΧΙ Διαβατηρίου – ΟΧΙ από εκτυπωτή).
  ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΩΣΤΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΜΒ

Η ΑΙΤΗΣΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΣ) ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΚΛΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ:

 • Ατομική επιβίωση στη θάλασσα(Α-VI/1-1) (4 ώρες) – Βασικός κύκλος Πυρόσβεσης(Α-VI/1-2) (4 ώρες) 1 ημέρα εργάσιμη.
 • Σωστικά μέσα  (A-VI/2-1) (4ώρες) – Ταχύπλοοι λέμβοι διάσωσης (A-VI/2-2) (4 ώρες) 1 ημέρα εργάσιμη.{(2 ώρες του τομέα εκπαίδευσης ταχυπλόων λεμβών διάσωσης πραγματοποιούνται την επόμενη)}.
 • Προχωρημένη πυρόσβεση (A-VI/3)) (2 ώρες) 1 ημέρα εργάσιμη.
 • ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Τρεις (03) εργάσιμες ημέρες.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Ωράριο γραμματείας: 08:00-14:00.
 • Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ελάχιστου αριθμού εγγεγραμμένων δέκα (10) ατόμων δύναται να μην πραγματοποιηθεί ο Κύκλος
 • Το πρόγραμμα των σχολείων δύναται να αναβληθεί – τροποποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών.
 • Σε περίπτωση κωλύματος εγγεγραμμένων ενημερώνετε εγκαίρως την Γραμματεία Σπουδών ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για διαγραφή σας από τον κύκλο όπου έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή.
 • Σε περίπτωση κατάθεσης δικαιολογητικών – παραλαβής Πιστοποιητικού από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση κανονικά όπως προβλέπεται.
 • Σε περίπτωση κωλύματος αυτοπρόσωπης παρουσίας, για την παραλαβή του πιστοποιητικού, αυτό δύναται να αποσταλεί ταχυδρομικά, από την ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου εντός δέκα (10) ημερών από την έκδοσή του σε Λιμενική Αρχή επιλογής του.
 • Στη Σχολή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα από τις 20/07 έως τις 01/09 κάθε έτους, την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πάσχα, των Τριών Ιεραρχών καθώς και σε όλες τις επίσημες αργίες του κράτους.
 • Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα φέρονται από τον ενδιαφερόμενο σε πρωτότυπη μορφή ενώ η κατάθεσή τους θα γίνεται μέσω της παρούσης πλατφόρμας (Πιστοποιητικό Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων
 • ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και φωτογραφίες κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων στην ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
 • Εφόσον κατά τη διαδικασία εγγραφής δεν υποβληθεί οποιοδήποτε από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά ολοκληρωμένο (όλες οι όψεις των προβλεπόμενων δικαιολογητικών) και ευκρινές η εγγραφή δεν δύναται να πραγματοποιηθεί.
 • Φωτογραφίες μη σωστού τύπου από αυτού που απαιτείται, δεν θα γίνονται αποδεκτές.
 • Η εγγραφή δύναται να πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα μας με την επιλογή ΄΄Εγγραφές΄΄.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Γραφείο Γραμματείας Σπουδών 2392034200 – mail: sspm.makedonias@gmail.com.

Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

Σήμερα

Latest Past Εκδηλώσεις

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ 18-7-2022 (ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΔΗΓΙΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ!!! ΑΙΤΗΣΗ-ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ-ΓΝΩΣΕΩΝ-18-7-2022-ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ-ΟΠΟΥ-ΕΧΕΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΧΡΩΜΑ.

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ 11-7-2022 (ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ   ΑΙΤΗΣΗ-ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ-ΓΝΩΣΕΩΝ-11-7-2022 (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Οκτωβρίου, 2020
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση